Over Stan Maas

Maas Meubel & Interieur is specialist in jacht- en scheepsbetimmering, meubels op maat en interieurbouw!

Maas Meubel & Interieur

Stan Maas is oprichter en eigenaar van Maas Meubel & Interieur. Stan verleent zijn diensten aan zowel grotere bedrijven (jachtwerven, meubelmakerijen) als particulieren in de jacht- en scheepsbetimmering, meubels op maat en interieurbouw! Stan is voornamelijk actief in de Noordoostpolder, Emmeloord, Urk en Flevoland, maar ook doet hij verschillende projecten in Noord- en Oost Nederland zoals Friesland en Overijssel.

Jachtbetimmering en scheepsbetimmering

Sinds 2012 werkt hij als specialist in de jachtbetimmering en scheepsbetimmering. Zo verleent hij zijn diensten aan De Flux Jacht- en Scheepsbetimmering en Stijlvolhout op Urk. Voor De Flux Jacht- en Scheepsbetimmering bouwt hij interieurs in jachten en schepen. Het belangrijkste interieur is de stuurhut, in vaktermen ook wel ‘de brug’ genoemd. Voor Stijlvolhout op Urk werkte hij aan verschillende schepen zoals plezierjachten, sleep- en duwboten en werkschepen. Voor Dörr Jachtbetimmering in Lemmer werkte hij aan verschillende luxe jachten, waar hij het timmerwerk verzorgde voor het exterieur zoals teakdekken en kuipbetimmering, stuurhutten, potdeksel, dekluiken, koekoeken en luikopstanden.

Meubels op maat

Stan maakt meubels op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Voor Stijlvol Hout op Urk maakte hij o.a. een massief eiken tafel en een design eiken keuken. Voor particulieren heeft Stan o.a. kledingkasten, keukens, kantoorkasten, trapkasten, kelderkasten, televisiemeubels en televisiekasten gemaakt.

Interieurbouw

Naast de scheepsbetimmering en meubels heeft Stan ook veel opdrachten uitgevoerd in de interieurbouw. Voor Raymann Interieur uit Emmeloord hield Stan zich voornamelijk bezig met kantoorinrichtingen en winkelinrichtingen. Voor Exult Interieur en Standbouw in Emmeloord heeft hij een bank gemaakt voor een showroom van een autodealer. Naast deze projecten voor bedrijven waar hij door wordt ingehuurd voert Stan zijn eigen aangenomen projecten uit. Zo heeft hij voor Heftruckcentrum Post de magazijnbalie ontworpen en gerealiseerd en ook de kantoormeubelen met o.a. met bureaus en orderkasten getimmerd. Voor de winkel Renne Streekproducten in Nagele en Staphorst heeft hij de gehele winkelinrichting ontworpen en uitgevoerd. Naast het werk in de typische interieurbouw werkte hij in opdracht van Stijlvolhout aan de bouw van een sauna voor Termen Busloo.

Waarom Stan?

Stan Maas is flexibel en kan snel schakelen. Hij luistert naar de wensen van de klant en denkt mee vanuit de klantzijde om het product zo te maken dat de klant ook echt tevreden mee is.

Cibap en het Hout en Meubeileringscollege

Van jongs af aan helpt Stan mee op de boerderij van zijn ouders in Espel. Het harde werken is jong geleerd. Op zijn 16e gaat hij de opleiding Hout en Meubel op het Cibap vakcollege in Zwolle volgen en in zijn vrije tijd werkt hij voor verschillende boeren in de buurt van Espel. Na zijn opleiding in Zwolle kiest hij voor een specifieke vervolgopleiding in Amsterdam; Het Hout en Meubileringcollege. Tijdens deze opleidingen loopt hij stage bij Rayman in Emmeloord, Stijlvolhout op Urk en Dörr Jachtbetimmering in Lemmer. In zijn vrije tijd gaat hij aan de slag bij zijn stageadressen omdat ze zo tevreden over hem zijn. Als afstudeerproject bouwt Stan een drumstel.

Ingehuurd door grote bedrijven, zelf aangenomen projecten en projecten voor particulieren

In 2012 start Stan na het afronden van zijn opleiding zijn eigen bedrijf “Maas Meubel & Interieur”. Met veel passie verleent hij zijn diensten aan de grotere bedrijven zoals De Flux Jacht- en Scheepsbetimmering en Stijlvolhout op Urk in de betimmering van jachten en schepen, het maken van meubels op maat en inrichting en bouw van interieurs. Naast deze projecten voor grotere bedrijven voert hij zelfaangenomen projecten uit voor de zakelijke markt en particulieren.

Actief vrijwilliger

Stan is naast zijn bedrijf ook zeer actief in zijn vrije tijd. Zo voetbalt hij in het 1e elftal van S.C. Espel, zat hij in een jeugdcommissie van de voetbalvereniging, was hij actief bij de slagwerkgroep in Espel, is hij lid van De Netwerk Onderneming van de Noordoostpolder, is hij actief lid van de jongerenvereniging J19NU in Flevoland en is hij basgitarist in de coverband Full House.

Wat anderen over Stan zeggen:

Irma Renne van Renne Streekproducten in Nagele en Staphorst: Stan Maas is een hele nette en harde werker die de inrichting voor onze winkel echt een unieke stijl heeft gegeven.

Maas Meubel & Intieur

  • Kennis van zowel scheepsbetimmering, jachtbetimmering, op maat gemaakte meubels en interierbouw.
  • Zakelijke en particulier markt
  • Flexibel
  • Secuur en netjes werken
  • Efficiënt en snel schakelen.

Kortom, Stan Maas van Maas Meubel & Interieur is voor u de specialist voor het betimmeren van uw jacht of boot, het maken van een meubel op maat of het maken van exclusieve handgemaakte meubelen voor uw interieur of winkelinrichting.