Meubels op maat

848 313607452081018 625683336 N

Maas meubel & interieur; uw specialist in meubels op maat

Maas meubel & interieur is specialist in het maken van meubels op maat. Maas meubel & interieur maakt meubels op maat voor binnen en buiten wij streven naar kwaliteit. Met een andere kijk op meubels inspireren wij u tot het gewenste eindresultaat gehaald is. Maas meubel & interieur onderscheid zich door maatwerk te leveren, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Maas meubel & interieur maakt meubels op maat in zijn eigen meubelmakerij met eigen machines. Bent u op zoek naar een meubelstuk dat u graag wilt hebben maar nergens kunt vinden? Niet alleen in uw eigen ontwerp, maar ook in de door u gewenste houtsoort, afmeting en kleur. Binnen bestaande collecties bij meubelwinkels is dit lastig vindbaar, wij helpen u echter graag met uw meubel op maat.

Hoogwaardige kwaliteit

Door de verschillende materialen goed te combineren ontstaat een mooi en stijlvol meubel. Kwaliteit, gebruikersgemak en functionaliteit zijn natuurlijk van groot belang. Wij realiseren een hoog kwaliteitsniveau doordat:

  • meubels in eigen werkplaats worden gemaakt.
  • op locatie worden de details verder afgewerkt.
  • uitsluitend wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. Naast plaatmateriaal worden ook roestvrijstaal, glas, metaal, kunststof en bijvoorbeeld hardsteen of composiet verwerkt.
  • wij op de hoogte zijn van de nieuwste trends en materialen, waardoor wij samen met u een idee verder uitwerken.

Meubels op maat in Noord-Nederland; Flevoland, Friesland, Drenthe en Overijssel

Maas meubel & interieur werkt door heel Noord-Nederland. Een bezoek bij u thuis om uw wensen te bespreken is makkelijk en geheel vrijblijvend voor u. Met goede bruikbare adviezen wordt uw meubel een pronkstonk waar u trots op bent omdat het uw eigen ontwerp is.

Hoe werken wij?

In nauw overleg met u komen we tot een ontwerp dat geheel is afgestemd naar uw wens. U komt met het idee, schets, foto of een ander voorbeeld en wij maken met alle plezier een plan of meerdere plannen waaruit u het best passende kiest of samen stelt volgens uw wens:  houtsoort, kleur, klassiek of modern.

Meubel op maat; keukens, tafels, dressoirs en kasten

Van tafels tot keukens, van dressoirs tot lambriseringen en van inbouwkasten tot winkelinrichting: bij Maas meubel & interieur vindt u maatwerk en kwaliteit! U vertelt wat u wilt. Maas meubel & interieur vertaalt dit naar een duidelijke werktekening en voert uit naar uw wens. Heeft u geen duidelijk beeld voor ogen? Maas meubel & interieur heeft aan een paar woorden genoeg om maatwerk voor u te maken.

Wanneer we definitieve tekeningen hebben kunnen we een heldere offerte maken met een duidelijke tijdsplanning. Na akkoord gaat Maas meubel & interieur aan de slag. Wanneer er iets moois te zien valt wordt de klant uitgenodigd om te komen kijken, in de werkplaats zelf. De meubelen worden dan in overleg geleverd en geplaatst.

Kortom; voor meubels op maat in de regio Emmeloord, Urk, Lemmer, Vollenhove, Zwartsluis, Meppel, Steenwijk, Kampen, Zwolle, Joure, Heerenveen en Lelystad bent u bij Maas meubel & interieur aan het juiste adres.