Meubelmaker in Emmeloord & Urk

Meubelmaker voor meubels op maat in Emmeloord, Urk en de Noordoostpolder

Maas meubel & interieur is een meubelmaker en specialist in het maken van meubels op maat. Meubelmaker Maas meubel & interieur maakt meubels op maat voor binnen en buiten. Wij streven naar kwaliteit.

Meubelmaker voor zowel particulieren als bedrijven

Maas meubel & interieur onderscheid zich door maatwerk te leveren, voor zowel particulieren als bedrijven. Maas meubel & interieur maakt meubels op maat in zijn eigen meubelmakerij met eigen machines. Bent u op zoek naar een meubelstuk dat u graag wilt hebben maar nergens kunt vinden? Niet alleen in uw eigen ontwerp, maar ook in de door u gewenste houtsoort, afmeting en kleur. Binnen bestaande collecties bij meubelwinkels is dit lastig vindbaar, wij helpen u echter graag met uw meubel op maat.

In nauw overleg met u komen we tot een ontwerp dat geheel is afgestemd naar uw wens. U komt met het idee, schets, foto of een ander voorbeeld en wij maken met alle plezier een plan of meerdere plannen waaruit u het best passende kiest of samen stelt volgens uw wens:  houtsoort, kleur, klassiek of modern.

Meubelmaker voor tafels, kasten, inbouwkasten, trapkasten en keukens naar uw wensen

Van tafels tot keukens, van dressoirs tot lambriseringen en van inbouwkasten tot winkelinrichting: bij Maas meubel & interieur vindt u maatwerk en kwaliteit! U vertelt wat u wilt. Maas meubel & interieur vertaalt dit naar een duidelijke werktekening en voert uit naar uw wens. Heeft u geen duidelijk beeld voor ogen? Maas meubel & interieur heeft aan een paar woorden genoeg om maatwerk voor u te maken.

Wanneer we definitieve tekeningen hebben kunnen we een heldere offerte maken met een duidelijke tijdsplanning. Na akkoord gaat Maas meubel & interieur aan de slag. Wanneer er iets moois te zien valt wordt de klant uitgenodigd om te komen kijken, in de werkplaats zelf. De meubelen worden dan in overleg geleverd en geplaatst.

Meubelmaker voor de regio Emmeloord, Noordoostpolder, Urk, & Lemmer

Maas Meubel & Interieur is de meubelmaker voor de regio Emmeloord, Noordoostpolder, Urk, Lemmer, Vollenhove, Zwartsluis, Meppel, Steenwijk, Kampen, Zwolle, Joure, Heerenveen en Lelystad bent u bij Maas meubel & interieur aan het juiste adres.