Interieurbouw

balie winkel winkelinrichting retail

Maas meubel & interieur; specialistische interieurbouwer voor uw interieurbouw op maat

Maas meubel & interieur is een interieurbouwer en ontwerpt en bouwt exclusieve handgemaakte meubelen voor o.a. winkelinrichting, kantoorinrichting, horeca-inrichting, scholen, zorginstellingen en overheidinstellingen zoals gemeentes en provincies. Bent u op zoek naar interieurbouw op maat? Wij helpen u graag dit te realiseren.

Winkelinrichting

Bent u op zoek naar een toonbank, balie, presentatiemeubel, paskamer of kasten dan zijn wij de juiste partner. Kwaliteit staat bij ons voorop.

De inrichting van uw winkel bepaalt voor een belangrijk deel het gevoel bij en de sfeer en beleving van de winkel. De inrichting van uw winkel heeft direct invloed op de omzet. Het is dus belangrijk hier veel aandacht aan te besteden. Worden de producten duidelijk getoond? Is er een looproute? Wie is de doelgroep? Allerlei zaken waar wij in ons advies en het ontwerp rekening mee houden.

Sfeervolle winkelinrichting

De balie, paskamers, kastenwanden, zitmeubels, vitrinekasten, etc.  Wij maken alles binnen een stijl die past bij de producten die u in de winkel verkoopt. Wij laten onze creativiteit op de vrije loop, maar verliezen het uiteindelijke doel nooit uit het oog.

Bekijk hier alle winkelinrichting projecten

Kantoorinrichting

De inrichting van een kantoor bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de organisatie. Door kleuren, materialen en vormen af te stemmen op uw huisstijl, ontstaat een harmonisch geheel waarin zowel medewerkers als klanten zich prettig voelen. Laat u adviseren om met de juiste kantoorinrichting het juiste effect te bereiken.

Bekijk hier alle kantoorinrichting projecten